Kampeerreizen.be
Kampeerreizen kampeerinfo online.
Ben je op zoek naar kampeerinfo voor het hele gezin?
Hoe ga je tewerk als je gaat kamperen.
Uiteraard moet U voor Uzelf uitmaken met wat U gaat kamperen, met de eigen tent, met de vouwwagen, caravan of kampeerwagen (motorhome) of doe je aan glamping en huur je een ingerichte tent.
Net zoals wij, beginnen vele gezinnen, eerst met een eigen tent, kleine tent.

Onze eerste kampeervakantie was en last minute omdat het weer hier in onze lage landen tijdens de grote vakantie weer eens verwaterde.

Omdat we perse nog wat zon wilden tijdens onze grote vakantie hebben we toen de eerste beste reisorganisatie (Suncamp) opgezocht waar er nog een kampeerplaatsje vrij was aan de Middellandse zee. Drie dagen later lagen we op het strand nabij Leucate en Barcares.

Met een samenraapsel van eigen plooizetels, oude plooitafeltjes van vrienden, tuinparasols, handdoeken, plooikratten met etenswaren, bestekken, gasbrandertje en nog andere kampeerbenodigheden en een dakkoffer op onze oude Ford Escort kwamen we aan op een twee sterren camping, zonder afgebakende staanplaatsen, in Zuid Frankrijk. We voelden ons toen echt de koning te rijk.
Onze vakantie kon toen met niks stuk gekregen worden.

Achteraf gezien was het wel heel basic, geen afgebakende emplacement, bij de minste regenbui liep de helft van de camping onder water. Het sanitair bestond vooral uit van die ouderwetse franse wc's en het was ofwel  20 minuten wandelen naar het strand, of de auto nemen en 10 minuten verder naar een nabijgelegen strand rijden waar we dichtbij konden parkeren.  Maar zoals gezegd, onze doel was bereikt, we hadden een geweldige vakantie en buiten die paar regenbuien een uitstekende zonvakantie.

Uiteraard was dit een eerst leerervaring en zijn we intussen nu al een heel eind geevolueerd.

Zie daarvoor bijvoorbeeld onze kampeerchecklist die een hulp kunnen zijn.    

Startpagina
Kampeerchecklist
Kampeerbenodigdheden
Vouwwagens
Caravans
Motorhomes
Stacaravans
Routeplanners
Pechverhelping
Adverteren
Linkpartners
Kampeerreizen.be is een info en linksite. Eveneens is het mogelijk om op deze site te adverteren. De beheerder van Kampeerreizen.be bemiddelt NIET in de verhuur van deze aangeboden vakantiehuizen vakantieverblijven en -appartementen. Door te klikken op de fotolink komt u rechtstreeks terecht op de website of webpagina van de aanbieder.
ads